• 2022. október 7.

Köszöntő

Kedves Látogató!
Köszöntöm a Veszprém Televízió új honlapján!

Televíziónk a megyeszékhely és a környező települések meghatározó médiuma. Több mint harminc évvel ezelőtt az első helyi televíziókkal együtt jött létre Magyarországon. Műsorunk Veszprémben és környékén több mint 30 ezer háztartásban, közel 150 ezer nézőhöz jut el a nap huszonnégy órájában.

Műsorszerkezetünk legfőbb elemei a hírműsorok, a kulturális és sport, továbbá tematikus magazinok, melyek a legmodernebb eszközökkel készülnek el veszprémi székházunkban.

A Veszprém Televízió legfrissebb híreit már napközben is meg lehet találni a médium közösségi oldalain. Nézőink nagy része internetes felületeinken követi híreinket.

Legfőbb célunk, hogy hiteles és kiegyensúlyozott tájékoztatás mellett a térség legfrissebb és legfontosabb információit juttassuk el nézőinkhez.

A Veszprém Televízió egy kereskedelmi csatorna. A televíziós hír és magazinműsorok mellett filmeket, kereskedelmi műsorokat és reklámokat is készít a legmagasabb színvonalon. Megrendelőink száma és visszajelzései igazolják mindezt a legjobban.

A Veszprém Televízió műsorai számos szakmai megmérettetésen bizonyítottak már, így többször elnyerték a Helyi Érték Díjat és rendszeresen láthatók országos csatornákon.

A Veszprém Televízió Kft Veszprém Megyei Jogú Város gazdasági társasága. Szerkesztőségünk legfőbb alapelvei a szakmaiság a függetlenség és a kiegyensúlyozottság. Meggyőződésünk, hogy a helyi televíziózás a reneszánszát éli, hiszen a térségből a legtöbb információt a helyben élő embereknek a helyi médiumok tudják teljeskörűen eljuttatni.A megyeszékhely és a környező települések napi híreinek mozgóképes összefoglalóját ebben a formában csak a Veszprém Televízió adásában nézhetik meg az érdeklődők.

A Veszprém Televízió az MTVA szerződéses partnere, Veszprém megye eseményeinek hivatalos beszállítója. Az elmúlt esztendők statisztikái alapján ebben országosan is az elsők között van, ami azt jelenti hogy évente átlagosan ezer eseményről tudósít. Ezek a hírek az országos csatornákon keresztül milliókhoz jutnak el az egész Kárpát-medencében.

A Veszprém Televízió megújult internetes oldalán a legfrissebb hírek mellett megtalálja műsorainkat és tájékozódhat kereskedelmi szolgáltatásainkról is.

Nézőink véleménye fontos számunkra, így arra kérem Önt, ha kérdése , megjegyzése, híre van számunkra , azt ossza meg velünk. Előre is köszönjük!

Kellemes televíziózást és jó böngészést kívánok Önnek!

Üdvözlettel:
Herendi Gábor
igazgató – főszerkesztő