Épí-Tech házépítők magazinja

Az Épí-Tech 2021. márciusi adása

Soha nem látott lakásépítési és felújítási támogatásokat hozott a 2021-es év. Az igénybevehető felújítási támogatásokról kérdeztük az érintett gyártók és kivitelezők véleményét.
A tavasz – ha lassan is, de megérkezik, ideje elkezdenünk a kerti munkákat. A gyepszellőztetés bemutatásában a Durucz kert – Kertépítés kertfenntartás volt segítségünkre.
A szakemberhiányra adott egyik lehetséges válasz az előregyártott elemek alkalmazása. A Leier készpince rendszerét egy épülő családi háznál filmeztük le Önöknek.
Nem csak felújításra, hanem új, tetőtéri lakás kialakítására is lehet támogatást igényelni. Itt mindenképpen szükségünk lesz jó minőségű tetőablakokra. A Roto tetőtéri ablakok ablakok beépítését a Tető Építők Egyesülete szakembereivel mutatjuk be.

15 éve indította újtára a Veszprém TV Épí-Tech című magazinműsorát. A mára már brandnek számító Épí-Tech az évek során a hazai építőipari szakma egyik legismertebb kommunikációs csatornájává nőtte ki magát. A Magyarországon meghatározó építőipari gyártó és kereskedő cégek éppúgy megtalálhatók a műsor partnerei között, mint a kivitelezésben érdekelt vállalkozók vagy szakmai szervezetek. A visszajelzések alapján az Épí-Tech minden területen ki tudja szolgálni a tévénézők igényeit, hiszen az új épületek építését vagy a régiek felújítását bemutató témák mellett egyre többet foglalkoznak a kert, a lakberendezés vagy akár a szakmai oktatás kérdésköreivel is.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com