Üzleti Negyed Magazinja 2021. április

2021. április 7. - 16:10

• Átfogó reptérfejlesztési program keretében újul meg a börgöndi reptér

• Takarékos költségvetés készült Győrben

• Több, mint 500 milliós állami támogatást kapott a veszprémi Balluff-Elektronika Kft.

• Egy balatonfüredi kis étterem lett az év startup vállalkozása

• Stabil pénzügye eredmények az Audi hazai gyárában

20 éves az Oliva étterem

2020. november 13. - 18:10

20 éve működik sikeresen a belváros szívében az Oliva Étterem, amely kulturális központként is funkcionál Veszprémben. A születésnapot ismert közéleti vendégekkel közösen ünnepelték a vendéglátóhely tulajdonosai.

Étterem nyílt Nemesvámoson

2020. október 29. - 15:51

Az önkormányzat és a vállalkozások együttműködése a fejlődés egyik záloga – ezt mondta a térség országgyűlési képviselője Nemesvámoson, egy veszprémi központú cég új éttermének megnyitóján. Ovádi Péter szerint a település nem csak a környéken, hanem országos szinten is példája lehet az átgondolt gazdaság- és közösségépítésnek. A vállalkozás vezetője a megnövekedett megrendelései miatt döntött úgy, hogy a községben épít új, nagy kapacitású konyhát és önkiszolgáló éttermet. A mintegy 250 millió forintos beruházásnak köszönhetően több mint 10 új munkahely jött létre.

Embed HTML not available.

Láthatatlan vacsora

2018. december 4. - 14:54

Hagyományteremtő szándékkal szerveztek az egyik belvárosi étteremben Láthatatlan vacsorát hétfőn este. A Fogyatékos emberek világnapján önkormányzati dolgozókat, gazdasági vezetőket, intézményi munkatársakat hívtak érzékenyítő programra. (tovább…)

Változások az újévtől

2018. január 2. - 19:38

18%-ról 5%-ra csökkent az internet és az éttermi szolgáltatások áfája, magasabb lett a gyed és a diplomás gyed összege, 3%-kal emelkedik a nyugdíj és nőtt a nyugdíjkorhatár- az újesztendő most is számos változást hozott. (tovább…)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com