• 2024. április 20.

Az Év Strandétele

2022. augusztus 5.

A balatonboglári Bundi Bijó Bárjában készült sós kürtöskalács lett az Év Strandétele, az Év Strandbisztrója címet a tiki Beach Bisztró kapta a malacfüles salátáért, az Év Vegán Strandétele pedig egy újragondolt borsófőzelék lett. Nyolcadik alkalommal hirdette meg a Balatoni Kör az „Év Strandétele” versenyt, melyre rekordszámú, 24 ételt neveztek be. A döntőbe jutott 10 alkotást a zsűri szigorú szempontok szerint értékelte. A finom ízek mellett figyelték a tálalást, az ár-érték arányt, a helyi alapanyagok felhasználásának arányát, de a büfé kinézetét és a felszolgálást is. A verseny célja, hogy megmutassa, van élet a strandokon a lángoson és a sült hekken túl, minőségi, regionális alapanyagokból is készülhetnek egészséges, finom strandételek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com