• 2022. augusztus 14.

Megkezdődött a Jazzpiknik

2022. augusztus 5.

Emeli Sandé, Lisa Stansfield, Richard Bona, csak néhány név az idei Paloznaki Jazzpiknik világhírű fellépői közül. Az ország egyik legkedveltebb jazz fesztiválja vasárnap hajnalig várja a látogatókat. A koncertek mellett családi és gyermekprogramok is színesítik a fesztivált, meg lehet kóstolni a környék legjobb borait és food truck ételeit. A fesztivál bevételének egy részét a szervezők az Együtt az Autistákért Alapítvány részére ajánlják fel. A jótékonysági akcióhoz bárki csatlakozhat, aki a fesztiválon lefotózza magát egy kék szívvel és a képet az #együttazautistákért, vagy a #kékszív hasteggel feltölti közösségi oldalára. A Paloznaki Jazzpiknik idén ünnepli 10. születésnapját, de mai napig őrzi családias hangulatát.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).