• 2022. augusztus 14.

„Wood and Strings” – Jamie Winchester, Hrutka Róbert és a Mendelssohn Kamarazenekar koncertje

2022. augusztus 4.

Számos alkalommal játszott már Veszprémben, hallhattuk az utcazene fesztiválokon, az Expresszóban, de a Hangvillában is. A közelmúltban ismét a megyeszékhelyen lépett fel Jamie Winchester. Két eltérő hangulatú koncertet is adott, az egyiken egyszál gitárral lépett a közönség elé, a másikon Hrutka Róberttel és a Mendelssohn Kamarazenekarral adták elő a nagysikerű “Wood and Strings” album dalait.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).