• 2022. augusztus 14.

Aktualitások a vállalkozóknál

2022. július 29. , ,

Éppen kilábaltak a hazai vállalkozók a koronavírus járvány okozta nehézségekből mikor kitört a háború keleti szomszédságunkban. A folyamatosan emelkedő költségek, és a sok esetben bizonytalanná váló alapanyag ellátás ismét számos megoldandó probléma elé állította a szektor szereplőit. A gazdaságpolitikai változásokra – mint például a KATA szabályainak jelentős változtatása – szintén válaszokat kell találniuk a vállalkozásoknak. Helyzetelemzésre Gazsi Attilát, a VOSZ elnökhelyettesét kértük.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).