• 2022. augusztus 11.

Új rendezvények

2022. július 25. , ,

A hétvégén zárult a Veszprémi Utcazene Fesztivál, ahol nagy sikerrel debütált a „Királynék Földjén” Program játszóháza és a ”Szivarszoba” című rendezvény, melynek az Utas és Holdvilág Antikvárium adott helyet. A szervezők amellett, hogy a női értékeket felkarolták és nagyobb nyilvánosságot adtak nekik, azt vallják, hogy egy nő valójában egy férfi mellett tud igazán kiteljesedni. Utóbbi esemény mostantól a „Királynék Földjén” Program kísérőrendezvénye lesz, ahova kötetlen beszélgetésre, közös gondolkodásra invitálják a veszprémi férfiakat.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).