• 2022. augusztus 11.

197.Anna-bál

197. éve rendeznek Balatonfüreden Anna-bált. A vidéki Magyarország legpatinásabb társadalmi eseményén idén rekordszámú, 620 vendég vett részt. Aki itt van ezen a bálon egy kicsit úgy érzi mintha egy filmben lenne fogalmazott a megnyitón az esemény fővédnöke. Káel Csaba kormánybiztos hozzátette, ennyire gyönyörű és szórakoztató bál nem nagyon van a filmtörténetben. Az Anna-bál szépének az első bálozó budapesti Kemecsei Anna Viktóriát választották meg, a Kiss Ernő díjat pedig Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész vehette át.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).