• 2022. augusztus 11.

VeszprémFest 2022 (Varga Tivadar Trió, Bogdán Norbert és zenekara, Valami Swing)

2022. július 21.

Hat nap, hat világsztár – jazz, pop és világzene: véget ért az idei VeszprémFest. A nagyszínpadon, a nemzetközi fellépők előtt három olyan tehetséges fiatal roma zenész is bemutatkozási lehetőséget kapott, akik 2011-ben a felsőörsi Snétberger Zenei Központ első évfolyamának diákjai voltak. Varga Tivadar, Bogdán Norbert és Babindák István tíz év elteltével már sikeres zenészek saját zenekarral.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).