• 2022. augusztus 11.

Új parkolók a Halléban

2022. július 19. ,

Új parkolókat alakítanak ki a Halle utcában. A várakozóhelyek számának növelésére azért van szükség, mert ezen a lakótelepen is sok az autótulajdonos, emellett itt található a Veszprém Agóra, a környéken nehéz parkolóhelyet találni. A Halle u. 5. számú társasház előtt 53 új várakozóhelyet alakítanak ki, a munkálatok során kiemeleten figyelnek majd a zöldfelületek védelmére – mondta el a helyszínen tartott tájékoztatón Brányi Mária alpolgármester. Az építkezés még ebben a hónapban elindul és októberig tart. A parkolóbővítés 61,5 millió forintos költségét az EKF program finanszírozza.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).