• 2022. augusztus 11.

Balázs Fecóra emlékeznek

2022. július 19. ,

Balázs Fecó, a magyar romantikus-rock legendás alakja szintén a covid-járvány áldozata lett. A zeneszerző-énekes 70. születésnapjáról tavaly a Veszprémi Petőfi Színház is megemlékezett, hiszen Fecó többször is fellépett itt. Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgató-helyettes ötlete volt az a műsor, mely szerdán este fél kilenckor Balatonalmádiban, a Magtárban lesz ismét hallható. Az énekes legismertebb dalai a teátrum művészeinek előadásában csendülnek fel.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).