• 2022. augusztus 11.

Udvarszínház Veszprémben

2022. július 14. ,

Kamaraszínházi előadásokkal és kiskoncertekkel várja ezen a nyáron a közönséget Veszprémben két belvárosi udvarban a Pannon Várszínház. Az EKF program támogatásával három interaktív darabot készítettek, ezeket játsszák, de Süle Zsolt, Kontor Tamás, Palásti Máté és Mező Misi intimebb hangvételű zenés estje is a nyári programsorozat része. Az udvarszínház ötlete Vándorfi Lászlóé, aki azt szerette volna, ha a vár felújítása alatt is lennének kisebb szabadtéri színházi előadások a városban.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).