• 2022. augusztus 11.

A negyedik mural

2022. július 14. ,

Elkészült Veszprém negyedik óriás falfestménye. A Cserhát lakótelep egyik társasházának falára Mentha ezúttal egy balatoni hangulatot álmodott meg. Az eddig elkészült street art alkotásokat a Lélektér Alapítvány online és nyomtatott kiadványokban is szeretné közzétenni és veszprémi programelemként ajánlani a turisták számára. A térség országgyűlési képviselője szerint a négy óriás falfestmény igazi csapatmunka eredménye, amely nemcsak Veszprém, hanem a térség büszkeségévé is vált.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).