• 2022. augusztus 12.

Megújuló belterületi utak

2022. július 1. ,

Összesen 252 millió forintból újultak meg a Veszprémben a Füredi és a Hunyadi utcák. A beruházásokat az önkormányzat abból az 5 milliárdos fejlesztési csomagból finanszírozta, amelynek során a városban mintegy 16 kilométernyi belterületi út rekonstrukciója valósulhat meg a Modern Városok Program keretében. A munkálatok tovább folytatódnak: Veszprém 8.számú választókerületében például ebben az évben új aszfaltréteget kap még a Cserepes utca, valamint Szabadságpusztán az Alsóerdő utca is- közölte sajtótájékoztatóján a körzet önkormányzati képviselője.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).