• 2022. augusztus 12.

Átadták a Véghely-díjat

2022. július 1. ,

Július elseje a Köztisztviselők Napja. Ebből az alkalomból Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a Polgármesteri Hivatalnál eltöltött több, mint húsz év alatt tanúsított kiemelkedő közszolgálati tevékenysége elismeréseként Kicska Andrea részére Véghely-díjat adományozott. 1995-től kezdett dolgozni Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál, a Pénzügyi Irodán, analitikus könyvelő munkakörben, 2006-tól az Önkormányzati Irodánál szervezési referensként tevékenykedik. Kicska Andrea munkaköri feladatait mindig a legnagyobb szakmai hozzáértéssel és lelkiismeretességgel látja el. Oszlopos tagja a választások lebonyolításáért felelős csapatnak. Minden kollégája számíthat rá, bármilyen kérdésben is fordulnak hozzá. Kedves, vidám személyiségével, segítőkészségével, felkészültségével nélkülözhetetlen tagja a hivatalnak- áll a díjazott méltatásában.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).