• 2022. augusztus 14.

Elektromos buszok érkeztek

2022. június 30. ,

Új elektromos autóbuszok érkeztek Veszprémbe. Az eddig 42 darab diesel üzemű járműből álló flotta egészült ki 5 darab tisztán elektromos meghajtású busszal. A bővítés kényelmesebbé, korszerűbbé és elsősorban környezetbaráttá teszi a közösségi közlekedést- hangzott el az átadó ünnepségen. Az elektromos buszok üzemeltetése km- ként 67 forinttal olcsóbb, mint a diesel meghajtású járműveké, így a magasabb beszerzési ár is hamar megtérül.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).