• 2022. augusztus 14.

Átadták a Füredi úti felüljárót

2022. június 30. ,

Csütörtök kora délutántól már használhatják az autósok a Füredi úti felüljárót, bár a csomópont teljes egészében a fel- és lehajtókkal csak év végére készül el. A fejlesztést egy 25,3 milliárd forintos beruházási csomag részeként valósította meg a NIF Zrt. A pályatesteken túl két körforgalmat is építettek, az utak mellett vízelvezető rendszer épült, a biztonságos közlekedés érdekében korlátokat, valamint jelzőtáblákat is kihelyeztek, a zajvédőfalrendszer kiépítése pedig hónapokig tart még az új szakaszok mentén. Az elkerülő korszerűsítésének eddig elkészült szakaszai is igazolják a magas minőséget, valamint azt, hogy jó döntést hoztunk két évvel ezelőtt- hangsúlyozta a felüljáró átadásán a térség országgyűlési képviselője.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).