• 2022. augusztus 14.

Perlaky-díj a gyermekorvosnak

2022. június 28. ,

Dr. Csutak Ibolya gyermekgyógyász vette át az idei Perlaky-díjat Veszprém polgármesterétől. A Csermák Antal Zeneiskolában rendezett ünnepségen köszöntötték a 46 éve gyógyító gyermek háziorvost. A szakembernek munkája során mindig van egy jó szava, megnyugtató gesztusa a sokszor ijedt, nehezen oldódó páciensekhez, de a szülőkkel is igyekszik megtalálni a közös hangot. Kiemelkedő szakmai munkáját ismerte el az önkormányzat ezzel a díjjal Semmelweis-naphoz közeledve.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).