• 2022. augusztus 9.

Újabb bravúr

2021. november 15. , , ,

A pécsiek ellenni nagyarányú sikert követően újabb rangadót nyert magabiztosan a Veszprém Kosárlabda Klub. Az NB I/B Piros csoportjában a budapesti MAFC ellen nagy csatában szerezte meg a két pontot Martin Blaho gárdája. A gyengébb kezdést követően fej-fej mellett haladtak a csapatok, a negyedik negyedben robbantot a bakonyi alakulat és értékes győzelemmel gyarapította pontjai számát. A hétvégén az előző szezon egyik döntőse, a BKG Príma Akadémia otthonába látogatnak a veszprémiek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).