• 2022. augusztus 9.

Közeleg Mindenszentek ünnepe

2021. október 29. ,

Közeleg Mindenszentek napja. A napokban jelentősen megnőtt a forgalom a veszprémi temetők környékén is. A sírkertekbe most még autóval is be lehet hajtani, november 1-jén, hétfőn azonban zárva maradnak a kapuk a gépjárművek előtt, a helyi temetőkbe Mindenszentek napján csak gyalogosan lehet bemenni. A Vámosi úti temetőben az elmúlt évek hagyományait követve most is lesz szentmise a Mindenki Keresztjénél, november elsején 16 órakor. A várható forgalomnövekedés miatt egyes vonalakon többletjáratokat indít a hosszú hétvégén a V- Busz Kft, több vonalon pedig csuklós autóbuszokat állítanak forgalomba.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).