• 2022. augusztus 9.

Hősök klippremier

2021. október 28. ,

Szerdán délután az egyik belvárosi vendéglátóhelyen tartotta klippremierjét a Hősök zenekar. Az idén 20 éves formáció több új dallal jött most ki, Tárt karok című szerzeményükhöz Veszprémben forgattak klipet még a nyáron. Szó fel 3 című dalukhoz pedig többek között a rátóti rappert, Máté Szabolcsot, Sub Bass Monstert hívták közös éneklésre. A 2001-ben alakult Hősök egy veszprémi nagykoncerttel ünnepli majd 20 éves születésnapját december 3-án, az Expresszóban.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).