• 2022. augusztus 12.

Ünnepi állománygyűlés

2021. október 22. ,

1956 az emberi méltóság visszaállításának forradalma volt, bebizonyította az egész világnak, hogy a belülről táplálkozó rend erősebb, mint a diktatúra jól szervezett, embereken átgázoló rendje. A többi között erről beszélt Szász Róbert ezredes a Magyar Honvédség Légi Műveleti és Irányítási Központ megemlékezésén. A szónok kitért arra is, hogy Magyarország új katonai stratégiája biztosítja a haza védelmét. Az ünnepi állománygyűlésen elismeréseket, csapatérmeket és okleveleket is átadtak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).