• 2022. augusztus 9.

Cselekvő közösségek

2021. október 20. ,

A pandémiát követően megkezdődhetett Veszprémben a Cselekvő közösségek projekt megvalósítása, melyet mintegy 180 millió forintos Európai Uniós támogatásból valósítanak meg. Az öt városrészben szerveződő kulturális, sport és egyéb közösségi rendezvények, minden korosztálynak élményt nyújtó közösségi programot kínálnak. Az eseményekről az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak a város weboldalán, illetve közművelődési intézményeiben, valamint a médiából.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).