• 2022. augusztus 13.

Őszi Hacacáré Vámoson

2021. október 18. ,

Sipos F. Tamás, Takács Nicolas és a Balázs Klári – Korda György házaspár is fellépett a hétvégén Nemesvámoson, az Őszi Hacacárén. Az ingyenes koncertsorozatot a járvány miatt elmaradt falunapok pótlására, a könnyűzenei ipar megsegítésére indították el még augusztus végén. Vámoson az országos fellépők mellett helyi művészeti csoportok bemutatói, valamint egy termelői vásár is várta azokat, akik szombaton délután kilátogattak a sportcsarnokhoz.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).