• 2022. augusztus 9.

Jazztörténet zongorával – Kovács Attila zenés előadása az egyetemen

2021. október 7. , ,

A jazz történetével ismertette meg az érdeklődőket Kovács Attila zeneszerző, zongorista, aki idén ismét alma materében, a Pannon Egyetemen állt közönség elé. Arra vállalkozott, hogy végigkalauzolja a hallgatóságot a száz-százhúsz éves zenei műfaj főbb korszakain a kezdetektől a huszadik századig bezárólag. Attila néhány éve rendszeresen jelentkezik szólóestekkel, de hívják kiállítás-megnyitókra és irodalmi programokra is. Az egyetemen ez már az ötödik önálló estje volt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).