• 2022. augusztus 12.

14. Veszprémi Civil Nap

2021. október 4. ,

Halászlé főző verseny és színpadi fellépések alkották az idei Veszprémi Civil Nap programját a Kossuth utcán. A pandémiát követően örömmel üdvözölték egymást a közösségek, újra együtt tölthettek egy napot. A rendezvény keretében adták át a Pro Civitate díjat a Vackoló Közhasznú Állatvédő Egyesületnek. A Farkas Zsuzsa vezette önkéntesek tiszteletre méltó módon, napi 24 órában látják el a kutyákat menhelyükön, keresnek gazdát nekik.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).