• 2022. augusztus 16.

Becsengettek!

2021. szeptember 1. , ,

Komolyabb járványügyi korlátozások nélkül, jelenléti oktatással elkezdődött az új tanév. Az iskolákban ma osztályfőnöki órákat tartottak, és kiosztották a tankönyveket. Az intézmények többségébe a szülők továbbra sem léphetnek be, viszont sem a maszk, sem a testhőmérséklet-mérés nem kötelező. Veszprémben az állami és az egyházi fenntartású iskolákban, valamint a szakképző intézményekben valamivel több mint 11 ezer diák ült be az iskolapadba, köztük 563 kis elsős.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).