• 2022. augusztus 12.

Tanévnyitó konferencia

2021. augusztus 30. , ,

A koronavírus járvány miatt bevezetett digitális oktatás pozitív hatással volt a távoktatás módszertanára, erről is beszélt a megyei tanévnyitó konferencián az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője Veszprémben. Dr. Lebanov József kitért arra is, jelenléti oktatást terveznek az egész tanévben, valamint újra indítanák a Határtalanul és a Lázár Ervin programokat. A tanácskozást ötödik éve szervezi meg Veszprémben a területileg illetékes Oktatási Hivatal a Klebelsberg Központtal és szaktárcával közösen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).