• 2022. augusztus 16.

Megújult a zeneiskola

2021. augusztus 26. , ,

Befejeződött a zeneiskola belső felújítása, már megkezdte a visszaköltözést az intézmény. Emeletráépítéssel és tetőtérbeépítéssel bővült az alapterület, több új hangszeres termet is kialakítottak. Új bútorzat került a termekbe és a közösségi terekbe, a két hangversenyterem pedig klimatizált lett. A zenede a Modern Városok Program keretében 1,7 milliárd forintból újult meg, szeptember hetedikén térzenével egybekötött ünnepségen adják majd át hivatalosan. Az új tanévet már itt kezdik.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).