• 2022. augusztus 12.

Évadnyitó a Petőfiben

2021. augusztus 24. ,

Biztonságos a színház működése, a közönség és a szakma is elismeri a munkájukat – erről is beszélt a Veszprémi Petőfi Színház évadnyitó társulati ülésén Oberfrank Pál igazgató. Több pályázaton is nyertek, a Keménykalap és krumpliorr című darabjuk pedig a legjobb gyermekelőadás lett a szarvasi nyári fesztiválon. A teátrum már készül az új évadra, első bemutatójuk, a Hőstenor próbái a napokban kezdődnek. Bár több új munkatárs is érkezett a színházhoz, a társulat művészeti összetétele nem változott.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).