• 2022. augusztus 16.

Városi ünnepség

2021. augusztus 20. ,

Szent István és Boldog Gizella szobránál tartotta a megyeszékhely önkormányzata augusztus 20-i ünnepségét. A rendezvény keretében vette át a város közéletében betöltött aktív és eredményes tevékenysége, valamint életműve elismeréseként a Veszprém Díszpolgára címet Dr. Papp Sándor professzor emeritus. A közgyűlés döntése értelmében Pro Urbe kitüntetéssel ismerték el Bernáth Ildikó, Pál Béla és Hegyeshalmi László eddigi munkásságát.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).