• 2022. augusztus 8.

Nemesvámosi ünnepség

2021. augusztus 20. ,

Augusztus 20-a talán a legsokoldalúbb ünnepe nemzetünknek, ami mindenki számára tartogat valami sajátosságot, ezt mondta Ovádi Péter Nemesvámoson. A Magyarország születésnapján tartott eseményen a térség országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, az államalapítás minden magyar számára az identitást, a kötődést jelenti, és azt, hogy soha nem vagyunk egyedül. A rendezvény keretében átadták a Nemesvámosért Emlékérmet, a Tett a közösségért kitüntetést, valamint a fiatal tehetségeket elismerő FiTe díjakat is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).