• 2022. augusztus 9.

Életműve ma is példa

Szent István király ezer év távlatából is példát mutat, tartást ad, szellemi hagyatéka, Intelmei örök érvényűek – erről is beszélt a MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ augusztus 20-a alkalmából tartott ünnepi állománygyűlésén az alakulat parancsnoka. Berec Zoltán azt mondta, nagy uralkodónk a keresztény alapon nyugvó globalizációt választotta országa megalapozására és megtartására, öröksége minden magyaré ma is. Az ünnepi állománygyűlésen megáldották az új kenyeret és elismeréseket, előléptetéseket is átadtak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).