• 2022. augusztus 16.

Dübörgött a Zenevonat

2021. augusztus 18. , ,

Megkezdődött a Veszprémfest eseménysorozata. Kedden este hat év után Veszprémbe is megérkezett a Zenevonat. Az ötvenéves Locomotív GT dalait megszólaltató produkció végig dübörgött a História-kerten, fantasztikus élményt nyújtva a legendás zenekar legnagyobb slágereit játszva. A koncert zenészei között ott volt a színpadon a két legendás Loksi-muzsikus Karácsony János és mivel nincs Karácsony Solti nélkül, a kiváló dobos, Jánoska is adta a ritmust az előtte játszóknak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).