• 2022. augusztus 12.

Cserháti családi nap

2021. augusztus 16. ,

A járvány okozta kényszerszünet után újra családi napra várta tagjait vasárnap a Veszprém-Cserháti Társaskör Kulturális Egyesület. A Völgyikút- parkban rendezett program jó alkalom volt generációk találkozására, ahogy a közösség, az emberi kapcsolatok újraépítésére is a pandémiát követően. Az újjáalakulásának 15 éves évfordulóját ünneplő civil szervezet számára a következő időszak legfontosabb célja az lesz, hogy nyissanak a kisgyermekes családok felé. Az egyesület taglétszáma jelenleg megközelíti a félszázat, többségük szépkorú- tájékoztatott a civil szervezet elnöke.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).