• 2022. augusztus 12.

Épül az elkerülő

2021. augusztus 10. ,

Jó ütemben, az előzetes ütemtervnek megfelelően halad a kivitelező a 8. számú főút Veszprémet elkerülő szakaszának megépítésével. Litér és az új Budapest úti csomópont között folyamatban vannak a földmunkák, az Almádi úti külön szintű kereszteződés előtt már az új nyomvonal egy részének aszfaltozását is elvégezték. A tervek szerint a Füredi úti felüljáró gerendáit szeptember elején emelik majd a helyükre. A kivitelező és beruházó a munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét kéri.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).