• 2022. augusztus 12.

Véget ért a Jazzpiknik

2021. augusztus 3. ,

Véget ért a kilencedik Paloznaki Jazzpiknik, a háromnapos fesztivál keretében több mint harminc koncertet adtak a fellépő hazai és külföldi zenekarok. Egy év kihagyást követően rendezték meg újra a zenei programsorozatot, amelyen a jazz mellett most is számos zenei műfaj képviseltette magát. Majd egy évtizede az alapötletet a jó borok és a jó zene kapcsolata adta a szervezőknek, akik olyan színvonalas rendezvényt álmodtak meg a kis falucskában, amely a tömegfesztiválok mellett kínál alternatívát a Balatonon.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).