• 2022. augusztus 12.

Jön a VeszprémFest

2021. augusztus 2.

Tom Jones, Cotton Club Singers, Zenevonat- Szuperkoncert az LGT sztárjaival, Jazz+Az – augusztus 17. és 21. között ismét VeszprémFest a Királynék városában. A koncerteket a História Kertben és a Veszprém Arénában rendezik. A jezsuita templomkertben pedig három zenés program lesz, a VeszprémFest Classicon augusztus 17. és 19. között Miklósa Erika, Balázs János, Tompos Kátya, Szakcsi Lakatos Béla és Lendvay József lép fel. A fesztiválról és annak kísérőrendezvényéről Mészáros Zoltán, a VeszprémFest ügyvezetője adott tájékoztatást.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).