• 2022. augusztus 12.

A TÁNC fesztiválja

6 nap, 5 helyszín, 21 produkció- augusztus 31. és szeptember 5. között 23. alkalommal várja a vendégeket a TÁNC Nemzetközi Kortárs Fesztivál a Pannon Várszínház szervezésében. Dramatikus előadásokra számíthat a közönség, olyan produkciókra, amelyek formailag és tartalmilag is érvényesek, fontos mondanivalóval tudnak szólni az emberekhez – ez volt az egyik koncepció az idei program összeállítása során- mondta el a nagymúltú rendezvény sajtótájékoztatóján a fesztivál új művészeti vezetője.
Az előadásokat Pongor Ildikó elnökletével ismét öttagú szakmai zsűri értékeli, a társművészetek közül pedig az irodalom, a zene, a filmművészet kerül most fókuszba.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).