• 2022. augusztus 11.

“LégyOtt a tóparton”

2021. július 30. ,

Színes programokkal és különleges turisztikai látványosságokkal várja a látogatókat a Dunántúl egyik gyöngyszeme Tapolca. A Balatontól 20 kilométerre található kisváros alatt Magyarország negyedik leghosszabb barlangrendszere húzódik, ennek egy részét csónakból is meg lehet tekinteni. A település fő terén található a Malom tó, melynek különlegessége, hogy télen sem fagy be. Nyaranta a tér egyedi hangulatát koncertekkel teszik még vonzóbbá. A tó partján péntek esténként helybéli és vidéki zenekarok szórakoztatják a közönséget.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).