• 2022. augusztus 12.

Kukkantó című gyermekműsor 2021. július 19-i adása

2021. július 19.

Lehet forró napsütés, vagy szemerkélő eső Veszprémben mindig remek kirándulásokat lehet tenni !

Különösen, így van ez, ha a veszprémi városnéző kisvonatból gyönyörködünk a királynék városának látnivalóiban.

A képre kattintva Ti is Velünk utazhattok!

Műsorunk folytatásában a Kukkantó  Kis-Balatoni táborába látogatunk el. A táborról szóló sorozat első részében

megismerkedhettek a Kis-Balaton vízi-világával és annak természetvédelmi jelentőségével.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).