• 2022. augusztus 9.

Bokrétaünnep a Szakiparknál

Bokrétaünnepet tartottak a Házgyári úton épülő Szakiparknál. Az új képzőközpontban oktatási helyiségeket, gyártóegységeket, irodákat, valamint egy konferenciatermet és szálláshelyeket is kialakítanak. A modern szakképző központ célja, hogy a fiatal szakmunkásoknak használható tudást adjon. A Veszprémi Iparos Park projekt része a Jendrassik-Venesz Technikum bővítése is. A két beruházást összesen 8,8 milliárd forinttal támogatja a kormány a Modern Városok Program keretében.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).