• 2022. augusztus 9.

Egyetemi diplomaosztó

2021. június 29. ,

A Pannon Egyetem hagyományos oklevél és díjátadó ünnepségén a külföldi hallgatók is átvehették a diplomájukat, csak úgy, mint, azok, akik sikeres doktori vizsgát tettek. Gelencsér András rektor úgy fogalmazott a Kolostorok és Kertek csodálatos természeti környezetében megtartott ünnepségen, hogy a hosszú és kihívásokkal teli időszak mérföldkő volt az egyetem történetében, hiszen egymástól és a normális élettől is el voltunk választva. Egyértelművé vált a nehéz időszakban, hogy szükség van a tudományokra, mert az emberiséget ez segítette át a járványon.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).