• 2022. augusztus 9.

Bogrács és fakanál

2021. június 28. , ,

Az Ipari Technikum udvarán rendezte hagyományos családi napját szombaton a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület. A rendezvény keretében jótékonysági főzőversenyt is hirdettek a szervezők. A civil szervezet elnöke elmondta: szeretnének pótolni minden olyan rendezvényt, amelyet a járványhelyzet miatt nem tudtak megtartani tavaly, így már tervezik a jótékonysági bált, szeptemberben lesz írószercsomag-osztás és ismét lesz jótékonysági sütivásár is. A főzőverseny nevezési díjait és a kóstolójegyek árából befolyt összeget szintén a hátrányos helyzetű veszprémi fiatalok megsegítésére fordítja az egyesület.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).