• 2022. augusztus 9.

Meglepetés az autósoknak

A nyári időszakban a Balaton-parti települések és a megyeszékhely területén megnő a sérüléses közúti balesetek száma. Pénteken a veszprémi börtönnél igazoltattak a rend őrei. Az ellenőrzés célja az volt, hogy kiszűrjék az ittas vezetőket és ne engedjék tovább vezetni őket. A többség azonban a szondázás után ajándékba kapott egy alkoholmentes sört egy nagymúltú sörgyár jóvoltából. Mint kiderült, a tizenkét órás ellenőrzés alatt négy-öt ittas vezetőt vonhatnak felelősségre.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).