• 2022. augusztus 9.

Kis cukrászok táboroznak

2021. június 25. , ,

Elkezdődtek a nyári napközis táborok az Agóra Veszprém szervezésében. A héten kis cukrászok serénykedtek a kulturális intézmény konyhájában. A táborban kekszek, sajtos rudak, bonbonok és pohárkrémek, a pénteki zárónapon pedig torták készültek. A szervezők munkáját idén önkéntesek is segítik közösségi szolgálat keretében. A nyári napközis táborok sora a jövő héten tovább folytatódik a Veszprém Agórában, hétfőn mese-tábor és felsős diákok számára kézműves alkotótábor indul majd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).