• 2022. augusztus 9.

Klassz a pARTon

2021. június 24. ,

Idén is megrendezik a Klassz a pARTon fesztivált. Július 11.-e és augusztus 13.-a között tizennégy, főként balatoni település ad majd otthont a komolyzenei koncerteknek és a kísérő rendezvényeknek. A programsorozatot beharangozó sajtótájékoztatón az EMMI közigazgatási államtitkára kiemelte: a szervezők bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a fiatal zenészek számára, az események turisztikai értéket képviselnek, a klasszikus zene valamennyi korosztályt meg tudja szólítani és gyógyító erővel is bír.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).