• 2022. augusztus 9.

Fórum a közlekedésről

2021. június 22. , , ,

Lakossági fórumot tartott a veszprémi 6. számú választókerület önkormányzati képviselője a Kertvárosban bevezetett közlekedési rend tapasztalatairól. Brányi Mária alpolgármester elmondta: a szakemberek véleménye szerint a parkoló autók számában és a területen átmenő forgalom nagyságában is kedvező változások történtek. A hozzászólások során több javaslat is elhangzott a további változtatásokról. A tervek szerint augusztusban újabb lakossági fórumot szerveznek az itt élők részvételével.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).