• 2022. augusztus 16.

Átadták az új veszprémi sportuszodát

2021. június 21.

Átadták a város legújabb létesítményét. A veszprémi sportuszoda közel 10 milliárd forintos állami beruházásban készült el a Modern Városok Program újabb elemeként. A modern épület alapkövét 2019. júniusában tették le. A négyszintes létesítmény alapterülete meghaladja a tízezer négyzetmétert, amelyben az 50 méteres versenymedence mellett egy 25 méteres edzőmedence, egy 12,5 méteres tanmedence, gyermekmedence és wellness részleg is helyet kapott.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).